Stam


Uitdagingen, kansen en mogelijkheden. Daar ga je voor bij de Stam!

Waar vind je de Stam?

De Stam is vaak vrijdagavond te vinden op het clubgebouw de Bolder. ’s Zomers zijn ze ook regelmatig op de Stierop te vinden tijdens een van de vele gezellige weekenden daar. Maar voor velen zijn ze vooral terug te vinden als leiding, bestuur en andere actieve leden rondom de activiteiten voor de andere speltakken.

Ben jij geschikt als Stam?

Vind jij het leuk om in een actieve en gezellige groep lekker bezig te zijn en er vaak een leuk feest van te maken? Dan is er altijd wel iets te doen waar jouw interesses liggen.

Leiding, activiteiten, gezelligheid

De Stam vormt de ruggengraat van de vereniging. Veel al zijn de leden van jongs af aan al lid bij de vereniging of een andere scoutinggroep en zetten zich nu in om andere kinderen ook de mooie tijd te geven die ze zelf gehad hebben. Maar lang lid zijn is geen must want iedereen is welkom en er komen steeds meer leden bij die geen scoutingverleden hebben.

Dit wordt op vele verschillende manieren uitgevoerd. Als Stamlid kan je leiding geven aan jongere speltakken. Je bezig houden om groepsbrede activiteiten op te zetten. Het onderhoud van gebouw, terrein en boten te overzien. En zo nog veel meer.

Natuurlijk houdt het voor de Stam hier niet op. Regelmatig trekken ze er samen op uit om er een leuke tijd van te maken, bouwen een feestje en leggen contacten bij andere groepen in de buurt.

Contact

stam@scoutingvictorie.nl