Speltakken

Binnen onze groep hebben wij de volgende speltakken:
De Welpen, van 7 tot en met 11 jaar. Deze gemengde jongens en meidengroep is vooral actief op het clubhuis de Bolder en in het hier achterliggende bos. In het zeilseizoen zijn zij een aantal keer per jaar te vinden op  het scoutingcentrum “de Stierop”
De Verkenners, 11 tot en met 15 jaar. Deze speltak is vooral actief met varen in de lelievletten. In de winter houden zij zich, naast het winterprogramma, bezig met het onderhouden van de boten. Van mei tot begin oktober zijn zij elke zaterdag te vinden op het scoutingcentrum “de Stierop”.
De Wilde Vaart, van 15 tot en met 18 jaar. Na de Verkenners hebben scouts vaak genoeg ervaring met kamperen en zeilen, maar bij de Wilde Vaart leren ze echt op eigen poten te staan en hun eigen activiteiten te organiseren.
De Stam, 18 tot en met 23 jaar. In deze speltak zitten veelal leidinggevende die actief zijn binnen de andere speltakken. Ook de stam is in de zomer veel te vinden op scoutingcentrum “de Stierop”.

Bij onze groep is er de mogelijkheid om 3 keer vrijblijvend mee te kijken. Wilt uw kind na 3 keer meekijken lid worden van onze groep dan krijgt u een inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met één van de leidinggevende van de speltakken.